Bruurs Maatwerk

maatwerk_links
maatwerk_midden
maatwerk_rechts

Stijlvol vakmanschap, op uw maat gesneden

Maatwerk is een van de handelsmerken van Bruurs Men in Hoogstraten. Aan de hand van ons unieke 'made-to-measure'-concept kunt u zelf uw pak samenstellen. U kiest niet alleen de pasvorm en de stof voor uw maatpak, maar bijvoorbeeld ook de kleur van de voering en het model van de knopen. Kortom, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt dankzij onze ruime keuze aan stoffen, accessoires en opties.

Het resultaat is een uniek pak dat uw persoonlijkheid onderstreept. Een stijlvol kostuum dat naadloos aansluit bij uw beroepsactiviteiten of perfect past bij een bruiloft of een ander privéfeest. Maatwerk is trouwens niet alleen geknipt voor de feestkledij van de genodigden, maar ook voor een trouwpak is het een echte aanrader. Een bijzonder maatkostuum voor een heel speciale gelegenheid...

Bij de keuze van onze maatwerkpartners zijn wij uitgegaan van twee criteria: vakkennis en vakmanschap. Uw maatpak en maathemd van Bruurs Men worden gemaakt door professionele kleermakers in de beste ateliers van Italië en Duitsland. Om de ambachtelijke kwaliteit van onze maatkleding te onderstrepen borduren we uw naam of initialen gratis in een mooie contrastkleur in de binnenvoering van uw colbertjas.

U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze 'made-to-measure corner'. Bij het genot van een heerlijke espresso laat ik u graag in alle privacy ervaren hoe uw kostuum zou kunnen ogen en aanvoelen. Neemt u liever eerst telefonisch contact alvorens naar onze winkel te komen? Aarzel niet en bel het nummer +32 3 314 50 01. Vraag naar Peter en ik zal u persoonlijk te woord staan.

Peter Servaes

Graag tot ziens,
Peter Servaes

Bruurs Fashion
info@bruurs.be
Vrijheid 93-97 / 102 Hoogstraten Antwerpen 2320 Belgiƫ
03 314 50 01